вівторок, 10 вересня 2024 р.

Шкільний DOCU/ТИЖДЕНЬ 2024

Команда Мережі кіноклубів DOCU/CLUB ГО “Докудейз” оголошує про проведення Шкільного DOCU/ТИЖНЯ у школах в усіх містах, селищах і селах України. Запрошуємо школи чи класи до участі у проєкті!

Шкільний DOCU/ТИЖДЕНЬ — освітній проєкт, спрямований на підвищення обізнаності учнів про права людини. Команда Мережі DOCU/CLUB пропонує вчителям використати унікальний метод роботи: покази документальних фільмів із колекції Docudays UA та модероване обговорення фільмів разом з учнями та ученицями.
Цьогоріч DOCU/ТИЖДЕНЬ триватиме з 24 вересня по 31 жовтня. Темою стануть права людини і волонтерство. Будемо дивитися й обговорювати фільми “Мова” та “Євромайдан SOS” Сергія Лисенка, стрічку “Казка про коника” Уляни Осовської та Дениса Страшного. До кожного фільму команда Мережі кіноклубів Docudays UA спільно із залученими експертами підготувала сценарії обговорення та методичні матеріали для вчителів. Вчителі, які візьмуть участь у проєкті, по закінченні отримають сертифікат.

Зареєструвати свою школу чи клас для участі у DOCU/ТИЖНІ можна до 23 вересня 2024 року за посиланням. Команда Мережі DOCU/CLUB готова надавати консультації та необхідну методичну підтримку, тож радимо сміливо подаватись.

Детальніше про можливість читайте на сайті Мережі DOCU/CLUB.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Відбудеться засідання Ради ветеранів

20 вересня (пʼятниця) о 12:00 відбудеться засідання Ради ветеранів Тернопільської області. Порядок денний: 1. Звіт про пророблену роботу 2. ...