четвер, 5 вересня 2024 р.

Важливість індивідуальної роботи у формуванні життєстійкости...

В епоху невизначеності та постійних викликів особисте благополуччя стає особливо важливим. Індивідуальна робота, консультування та інформування — це ключові компоненти комплексного підходу до формування життєстійкості.
Індивідуальна робота -
Допомагає глибше розуміти себе, свої потреби та ресурси. Це шанс поглянути на власні страхи та переживання, знайти в собі внутрішню силу для подолання труднощів.
Консультування -
Відкриває двері до професійної підтримки. У процесі консультації фахівець допоможе знайти ефективні стратегії для збереження психічного здоров'я, розвитку навичок стресостійкості та адаптації до нових умов життя.
Інформування -
Надає важливі знання та навички, які допоможуть орієнтуватися в складних ситуаціях. Інформація — це сила, що допомагає приймати обґрунтовані рішення та діяти ефективно.
Залучення до цих процесів створює міцний фундамент для формування життєстійкості, що дає можливість зберігати внутрішню рівновагу навіть у найскладніших життєвих обставинах.
Працюємо разом для того, щоб кожен з нас міг подолати труднощі та стати сильнішим.
Чекаємо вас за адресою: Центр життєстійкості, м. Тернопіль, вул. Федьковича 14 (приміщення ГО «Бебіко»).
Для додаткової інформації телефонуйте:
+380 97 917 9855
Цей захід є частиною Пілотного проєкту з формування життєстійкості, реалізованого в партнерстві з Міністерство соціальної політики України та Фондом соціального захисту осіб з інвалідністю, а також є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров'я Ти як?
Першої леді Олени Зеленської.
#життєстійкість #консультування #психічнездоровʼя #підтримка #індивідуальнароботаТернопіль сьогодні: Важливість індивідуальної роботи у формуванні життєстійкості...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Відбудеться засідання Ради ветеранів

20 вересня (пʼятниця) о 12:00 відбудеться засідання Ради ветеранів Тернопільської області. Порядок денний: 1. Звіт про пророблену роботу 2. ...