неділя, 15 вересня 2024 р.

Спогад про "Діти танцюють для дітей" на Січі

Влітку 2022року наша команда волонтерів у складі, БФ "Павла Вишнякова", БФ " Допомога ЮА", ГО " Польова" та ГО " Янголи допомоги", вирушили в дорогу до дитячого табору "Подільсько- Волинська Січ " з підтримкою діток, які відпочивали в таборі, в той час, коли їхні татусі були учасниками бойових дій на фронті нашої країни. 
Проект " Діти танцюють для дітей" започаткували дітки з Австрії, які затанцювали на площі одного з містечок країни, та зібрали трохи коштів і передали нашим організаціям, аби ми змогли трішки влаштувати св'ято для українських діток, що постраждали внаслідок війни в Україні. Тому ми зібрали продуктовий набір для табору, смаколики, різні подарунки і вирішили продовжити танцювати, але вже у нас, в Україні на перехресті Тернопільщини та Волині, в дитячому таборі. Скільки емоцій та радості ми там відчули, не передати. Ці неймовірні діти, своєї незламної країни. Ми разом провели незабутній день, вечір та ранок наступного дня. Діти у захваті від конкурсів, від спілкування у вогнища, від танців та українських пісень. Отримавши насолоду від спілкування з дітьми, з вихователями, персоналом табору, ми були ще й дуже задоволені смачним обідом, вечерьою, сніданком у таборі, який був смачним, як у дитинстві. Отож, діти- це наше майбутнє, яке має продовжувати жити щасливо на своїй землі. Заради них, ми виборюємо Мир та Свободу в нашій Україні. Україні бути! Україна понад усе!
Інна Ханас

Немає коментарів:

Дописати коментар

Відбудеться засідання Ради ветеранів

20 вересня (пʼятниця) о 12:00 відбудеться засідання Ради ветеранів Тернопільської області. Порядок денний: 1. Звіт про пророблену роботу 2. ...