середа, 7 серпня 2024 р.

Неспроможність світу

Імпотентність світовової спільноти перед обличчям зла - це найбільша трагедія 20-21 століття. Світ нездатний вирішувати нагальні проблеми, гамувати зло щойно воно підносить голову. Усі міжнародні інституції, покликані реагувати на виклики, загрози тощо - виявилися цілковито неспроможними, себто банкрутами.

Забалакування проблеми, зволікання, тупцювання на місці, послання про занепокоєння, тремтячий страх перед злом ще у його зародку, остерігання якби не нашкодити собі, не роздратувати ще більше звірину, що вп‘ялася зубами в тіло сусіда і шматує його, намагання умиротворити потвору, з кривавої пащі котрої стікає кров невинних жертв - ось сумні реалії нашого сьогодення. Але зло ніколи не спиняється само. Не бачачи належного опору і протидії, воно шаленіє і нахабніє, прагне відкусити якомога більший шмат, принести «князеві цього світу» якомога більше загублених душ, насититися їхніми муками і кров’ю. У нас перед очима - кривава учта сатани.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Відбудеться засідання Ради ветеранів

20 вересня (пʼятниця) о 12:00 відбудеться засідання Ради ветеранів Тернопільської області. Порядок денний: 1. Звіт про пророблену роботу 2. ...