середа, 7 серпня 2024 р.

Безплатна підтримка українських видавництв

У цей важкий час ми намагаємося якомога більше поширювати українську культуру, зокрема літературну діяльність.

Зараз ми відкрили новий проєкт - «Новини видавництв» https://md-eksperiment.org/category/novini-ta-novinki-vidavnictv.

Переважна більшість медіапростору бере гроші за будь-яку рекламу. Але ми змінюємо цей стереотип.

Пропонуємо вашому видавництву безплатні публікації новин, пресрелізів, оглядів книжок, інформацію про авторів, новинок, які виходять або готуються до друку, уривків майбутніх книг тощо. Будь-яка реклама вашого видавництва на нашому порталі. Можливо, у вас будуть власні пропозиції. Із задоволенням їх розглянемо.

Після розміщення вашої статті проводимо додаткові рекламні заходи: поширюємо інформацію у популярних соцмережах і телеграм-каналах.

Усі публікації безкоштовні.

Давайте зробимо цікавий і корисний проєкт разом!

Якщо вас зацікавила наша діяльність і пропозиція, напишіть мені у приват або нашій команді за адресою mo.eksperiment@gmail.com.

Будемо раді співпраці.

Про портал Експеримент

На нашому порталі можна знайти новини зі світу культури, мистецтва, науки, афішу культурних і соціальних заходів у різних містах і країнах, проєкт Експериментального телебачення та радіо. Більше про наш сайт можна дізнатись тут: https://md-eksperiment.org/post/20170212-molodizhnij-ruh-eksperiment.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Відбудеться засідання Ради ветеранів

20 вересня (пʼятниця) о 12:00 відбудеться засідання Ради ветеранів Тернопільської області. Порядок денний: 1. Звіт про пророблену роботу 2. ...