четвер, 6 квітня 2023 р.

Тернопільщина БЕЗ дезінформації

Ми вже згадували про те, що за підтримки Інститут аналітики та адвокації / Institute of Analytics and Advocacy команда ГО "Рушійна Сила" Volodymyr Khanas Alla Megel @Maria Yaremchuk отримала можливість реалізувати на Тернопільщині черговий проєкт із медіаграмотності: "Тернопільщина БЕЗ дезінформації".
Що ми робитимемо в рамках проєкту?
Підготуємо серію із 10 статей, які розмістимо у місцевих друкованих та онлайн медіа. У статтях розкриємо окремі актуальні питання виявлення та протидії ворожим ІПСО, спростування дезінформації та підвищення рівня критичного мислення.
Під час поїздки на Тернопільщину у березні цього року ми не лише проводили тренінги із виявлення ворожих ІПСО, ми ще дуже уважно слухали представників і представниць різних аудиторій (а це і педагоги, і бібліотекарі, і волонтери, і громадські активісти, і студенти, і тимчасово переміщені особи), а також ставили їм багато питань.
Для чого?
Щоб дізнатися, які ворожі меседжі найбільше впливають на аудиторію, визначити актуальні "гострі" теми і "розломи" місцевих спільнот, по яких ворог націлює інформаційні удари.
Перші публікації в рамках проєкту з'являться вже цього місяця. Ми обов'язково повідомимо, де і як їх можна буде прочитати.Тернопіль сьогодні: Тернопільщина БЕЗ дезінформації

Немає коментарів:

Дописати коментар