понеділок, 17 квітня 2023 р.

Верховний Суд відновив школу мистецтв?

 

П’ять років судів... Численні позови, відзиви, заяви, звернення, поясненя, докази, судові засідання, ухвали та рішення. Зради, підступи. Несправедливі суди Тернопільський і Львівський. Але й віра… Віра в себе, в людей, в перемогу, в кохану Україну.

І верховенство права таки восторжествувало!
Високий Суд постановив, що Тернопільська обласна рада не мала ані підстав, ані права знищити унікальний заклад. І діяла НЕЗАКОННО: «не на підставі та не у спосіб, визначений законами України».
Вдруге Верховний Суд у Києві підтвердив свою постанову:
"Скасувати рішення восьмої сесії шостого скликання Тернопільської обласної ради від 28 березня 2018 року №930 "Про реорганізацію шляхом злиття Тернопільської обласної експериментальної комплексної школи мистецтв імені Ігоря Герети та Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 21 Тернопільської міської ради Тернопільської області у спеціалізовану комплексну школу мистецтв імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради".
Рішення остаточне й оскарженню не підлягає.. Тепер маємо змусити владу повернути нам школу. Виконати свій обов’язок перед своїми громадянами. Судами. Позицією.

Верховний Суд відновить експериментальну школу мистецтв?

Немає коментарів:

Дописати коментар