четвер, 14 грудня 2023 р.

"Прифронтове життя" представили у Запоріжжі

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ І ПОКАЗ ФІЛЬМІВ проєкту «Прифронтове життя» відбувся 11 грудня у Запоріжжі у приміщенні Запорізька обласна універсальна наукова бібліотека , яка влітку була однією із знімальних локацій.
Показати фільм у Запорізькій області для нас було дуже важливо і трохи хвилююче, бо тільки через відгуки місцевих мешканців про стрічку можна дізнатися, чи вдалося команді створити об’єктивну та емоційну розповідь про те, як живе прифронтове Запоріжжя і область.
Як зазначили глядачі вже під час обговорення: «режисерці Марії Яремчук вдалося продемонструвати трансформацію поглядів на війну з російським агресором людей, які живуть у прифронтовій зоні, показати єдність українців, готовність протистояти ворогу та усім викликам війни, а також працювати на Перемогу нашої держави. Фільм дає можливість побачити себе через призму відчуттів та думок інших людей, знайти відповіді на безліч життєво важливих питань.»
Дуже висока, важлива і гріюча душу оцінка.
Через присутніх на показі ми дякували всім учасникам і учасницям фільму, тим, хто допомагав, і, взагалі, всім жителям області за відвертість під час зйомок, за довіру до знімальної групи і за честь розповісти їх історії назагал.
Дивіться, коментуйте, поширюйте історії української єдності та долучайтесь до нашої спільноти на Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCxq7kccN25jcqyOuakjvnYQ
Режисерка фільму: Марія ЯРЕМЧУК
Продюсер: Володимир ХАНАС
#українськекіно #прифронтовежиття



Немає коментарів:

Дописати коментар