четвер, 18 листопада 2021 р.

Батьківщину Тернопільщини перетворюють на гільдію базарників

 

Спочатку після призначення Горуца виконуючим обов’язки голови обласної організації ВО «Батьківщина» він обіцяв всім районним осередкам партії зберегти їхню автономність у питаннях кадрової політики та місцевих процесів. Всі люди, які роками розбудовували партію на Тернопільщині, отримали гарантії, що зміна керівництва у області не стане приводом для таких же змін у районах, а навпаки надасть новий поштовх і ресурси у розбудові партійних осередків. Але всі ці гарантії і обіцянки не вартують і ламаного гроша.



Поступово Степан Горуц почав підтягувати до керівництва районними осередками своїх людей для впровадження великого базарного «путчу» для свого довгоочікуваного обрання на посаду голови і прибрання приставки в.о. голови.
Чуть вникнувши у партійну роботу Степан Горуц почав залучати до керівництва низинними партійними ланками наближених людей, які раніше взагалі не мали ніякого стосунку до Батьківщини та й політики у цілому, однак мають фінансові можливості щомісячно сплачувати «дань» голові обласної організації, позволяють примножувати статки бізнесу Степана Горуца який і не мав на меті витрачати власні зароблені на ринку гроші на розбудову Тернопільської «Батьківщини», а лише закріпити себе серед обласного політичного бомонду і напевне «прикупити» на майбутніх парламентських виборах тепленьке місце в Києві під скляним куполом.і внесок.

Вже зараз у Ланівцях всі партійні рішення погоджують місцеві депутати від Замайбах Вадим Щеглов і ПоцелуєвТолік, а в Козові Володимир Гач скоро взагалі буде бютівців «на килим» викликати.

До кінця року планується велика звітно-виборча конференція. Її хочуть зібрати нібито під приводом обрання Степана Горуца повноцінним керівником партії. Але насправді Горуц планує через підкуплених і підставлених делегатів яких йому забезпечать новоявлені грошовиті «бютівці» на місцях змінити всю вертикаль партії.

Вже давно ходили чутки, що він обіцяє вимести поганою мітлою всіх, хто залишився при партійних посадах з обойми Деревляного. На початках здавалося, що вдалося знайти порозуміння в тому, що немає ніяких обойм, а є партія і є її члени. Але тепер очевидно, що це було простим відтягуванням часу і відволіканням уваги.

Після зустрічі з Сергієм Соболєвим все стало ясно. Горуц зумів не тільки купити собі посаду але й домовитися з лідерами Батьківщини про новий формат партії на Тернопільщині. Шкода, що команду справжніх патріотів, які роками боролися за Україну і її майбутнє банально зливають. Якщо й учасники конференції продадуться, то дуже скоро від ВО «Батьківщина» у нас залишиться тільки назва… А може і її поміняють на якесь ПП «Рога і копита».

Шевченко писав :

За шмат гнилої ковбаси
У вас хоч матір попроси,
То оддасте.

Немає коментарів:

Дописати коментар