субота, 15 червня 2024 р.

Пориньте у світ класичної музики на благодійному концерт

Арт рух Експеримент та театральний центр Слово і Голос продовжують серію благодійних концертів із циклу #PlayForUA.

Цього разу для вас виступатимуть талановиті львівські піаністи Христина Бенюк та Віталій Дворовий.

У програмі:

"Карла і Нюрдаль" в ліцеї ім. І. Герети

Учні Тернопільський Ліцей 21 - Спеціалізована Мистецька Школа Ім. І. Герети відвідали засідання кіноклубу від ГО "Тернопільська кінокомісія". Після перегляду фільму "Карла і Нюрдаль" відбулося обговорення стрічки. На думку експертки , керівниці ГО "Бебіко" Ольги Гордієнко "Фільм "Карла і Нюрдаль" важливо показувати підліткам, учням, батькам дітей для прикладу про те, що не говорять... В фільмі показано турботу, опіку, любов до рідних з інвалідністю.

Благодійний концерт #PlayForUA: музика Ференца Ліста

Арт рух Експеримент разом із Львівським Музеєм Історії Релігії продовжують серію благодійних концертів під назвою #PlayForUA.
Цього разу слухаємо геніальну музику Ференца Ліста.
16 червня о 15:00 для вас виступатимуть:

Запрет партии "Алга Каракалпакстан"

Мы сторонники партия "Алга Каракалпакстан" узнали что в Узбекистане запретили деятельность демократический партия "Алга Каракалпакстан" да же есть решение Верховного суда Узбекистан! Суд быль закрытом и секретном! Такой возможно только в Узбекистане и где власть в руках авторитарного режима или семьи одного диктатора! Такой возможно только там где нет закон и преступник у власти!
Я, Аман Сагидуллаев не являюсь гражданином Узбекистана и не хочу им быть! Я родился и жил все сознательный жизнь в Республике Каракалпакстан. Я не могу смотреть и быть наблюдателем как руководители соседнего Узбекистана хотят превратить мою Родину Каракалпакстан в рабство!

"Карла і Нордаль" та формування життєстійкості

Карлі шість років, і у неї є старший брат на ім’я Нордал. Чому вона вважає його водночас старшим і молодшим? Зазираючи до світу Карли, ми бачимо, як вона справляється з тим, що має старшого брата з затримкою в розвитку. Режисерка спостерігає за своїми дітьми протягом зими, показуючи їхнє повсякденне життя, сповнене як складних ситуацій, так і сердечної любові.
Фільм Елізабет Асплін.

понеділок, 3 червня 2024 р.

росія продовжує втручатись у світові виборчі процеси

*Як росія продовжує втручатись у світові виборчі процеси на прикладі Бельгії*
Як відомо, у червні 2024 року у Бельгії відбудуться регіональні та федеральні вибори, а також вибори до Європарламенту. Поки що лідирує в цих перегонах радикальна сепаратистська партія «Фламандський інтерес».
Небайдужі бельгійські журналісти виявили зв’язки між ключовими лідерами цієї партії з Кремлем, російськими організаціями та проросійськими рухами в Європі.

Відбудеться засідання Ради ветеранів

20 вересня (пʼятниця) о 12:00 відбудеться засідання Ради ветеранів Тернопільської області. Порядок денний: 1. Звіт про пророблену роботу 2. ...